Kuka on Sam Kamras?

MINUN TARINANI

Kiinteistönvälitystä vuodesta 2013.

Olen aloittanut välitystyön vuonna 2013 RE/MAX -ketjun Malmin myymälässä. Siitä siirryin Martinlaakson myymälään ja siitä toimistotiloihin Pakkalaan. Pakkalasta muutimme porukalla Tammistoon K-Citymarketin taloon. Koko välittäjäurani olen työskennellyt RE/MAX -ketjussa, johon olen ollut tyytyväinen. Ennen kiinteistönvälitysuraani työskentelin teini-iästä lähtien elokuva-alalla.

Aloittaessani RE/MAX:lla suoritin ensin kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Sen jälkeen opiskelin ahkerasti LKV-kokeeseen (laillistettu kiinteistönvälittäjä), jonka läpäisin ensiyrittämällä. Urani aikana olen myynyt monenlaisia asuntoja ja kiinteistöjä, joita myyn edelleen. Viime vuosina olen kuitenkin erikoistunut tontteihin.

Osa syynä menestykseeni työssäni, on varmasti se, että tykkään siitä mitä teen. Onnistumiseni huomaa varmasti myös iloisuudessani asuntoesittelyvideoissa. Epäonnistumisien kautta oppii aina jotain itsestään ja tilanteesta. Tässä vuosien aikana on tullut monia tilanteita, joista olen oppinut sen, että periksi ei anneta. Aina pitää painaa eteenpäin. Ei vastauksen jälkeen on aina mahdollista löytää myös kyllä vastaus. Urani aikana olenkin ollut monta kertaa ketjun listalla TOP 10 sijoituksissa, mikä kertoo osittain siitä kuinka hyvin on mennyt. Olen ns. yrittäjävälittäjä eli työ tulee saada tehdyksi, jotta siitä voi saada palkkaa ja ruokaa pöytään. Asun itse Oulunkylässä vaimoni kanssa ja toimisto on Tammistossa. Molemmat ovat keskeisiä sijainteja. Olen sijainnit valinnut, jotta työskentelyalueeni Helsingin, Espoon ja Vantaan kaikkiin kolkkiin olisi helppo ja nopea päästä.

Kuvassa Sam Kamras kerrostaloalueen kadulla.

GALLERIA

Alla esimerkkikuvia myynnissä olleista kohteistani.

Miten voin auttaa?
Älä epäröi ottaa yhteyttä tontin tai asunnon myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa.

040 837 3465
sam.kamras@remax.fi