Palautetta asiakkailtani

Alta voit lukea saamani aidot asiakaspalautteet.

”Kauppa syntyi nopeasti ja tavoitehinnalla.”

Marjatta Asunmaa 10

”Asiointi välittäjän kanssa sujui alsta alkaen erittäin hyvin. Olen tyytyväinen, että valitsin juuri hänet tähän tehtävään.”

Hannele Stubbe 10

”Ensivaikutelma ja todellisuus hyviä, kokonaiskuva hyvä koko paketista.”

10

”Hoiti työt ammaittilaisen ottein!!!”

10

”Mukava ja asiallinen välittäjä. Projektissa pysyttiin hyvin aikataulussa. Kokonaisuudessaan remaxista jäi oikein hyvä mielikuva”

8

”Heti ensinäkemältä luottamus syntyi mm asiallinen hinta. Nopea kaupanteko. Aktiivinen läpi koko casen. Huolehtivainen .”

Seppo Tapio Viljanen

”Sam oli nopeasti tavoitettavissa ja kommunikointi läpi koko prosessin, ensimmäisestä kyselystä kaupan tekoon asti, oli jouhevaa ja ammattitaitoista.”

10

”hyvin, nopeasti tehtiin kaupat”

10

”Todella hienosti hoidettu tapaus. Välittäjä tajusi, että haussa ennemmin nopea myynti kuin kova hinta ja osasi markkinoida asunnon juuri oikein. Kuvaus ammattitasoa ja osasi muutenkin hyvin asiansa. Suosittelisin kaverillekin”

10

”Kyse oli tonttikaupasta. Hyvin meni, hieman enemmän väliaikatietoja. Voi olla, että ostajalta näitä ei myöskään saanut”

Seppo Tapio Viljanen 9

”Ihan positiivinen hyvä ensivaikutelma. Ongelmat hoidettiin asianmukaisesti. Voin susitella muillekkin.”

Toni Siitonen 8

”Kaikki sujui erinomaisesti ja palvelu sekä ammattitaito ylitti odotukset”

10

”No major problems. Everything went per schedule. Agent was professional throughout”

10

”Asiallinen, luotettava, tämä jo toinen toimeksianto Sam Kamrasille. Ja molemmat mielestäni onnistui kiitettävän hyvin. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Täysin tyytyväinen lopputulokseen. Hyvää työtä. Kiitos.”

10

”Myyjä oli aktiivinen ja myynti ilmoitukset hyvä.”

8

”Kyseessä oli tonttikauppa joka ylitarjonnasta huolimatta (yli 50 tonttia samalla alueella) ,meni kaupaksi n. viidessä kuukaudessa. Välittäjä oli luotettava ja asiallinen ja erinomainen kun hän sen lisäksi löysi tontille ostajan.”

10